Linda Kupila

Olen 33-vuotias liikunnan ja terveystiedon opettaja (LitM) sekä fysioterapeutti (AMK). Olen tällä hetkellä kotona hoitovapaalla 1-vuotiaan lapsemme kanssa. Mieheni on tuotepäällikkö ja hän on suomenruotsalainen, joten toinen kotimainen kieli on perheessämme tärkeä. Asumme luonnon äärellä Rastaspuistossa.

Haen kaupunginvaltuustoon, koska haluan kehittää Espoota ja olla osaltani tekemässä siitä houkuttelevan ja energisen kaupungin, jossa on mukava asua ja elää.

Olen luonteeltani energinen, päämäärätietoinen, järjestelmällinen ja jämpti. Toimintatapani on empaattinen, toisia kunnioittava, ystävällinen ja keskusteleva.

Olen ollut liikunnan ja terveystiedon opettajana peruskoulussa ja lukiossa sekä toiminut Liikunnan ja Terveystiedon opettajien LIITO ry:n hallituksen opiskelijajäsenenä. Fysioterapeuttina olen työskennellyt eri sairaanhoitopiirien ja kuntien palveluksessa, viimeisimpänä HUS:lla Meilahdessa. Olen myös laskettelun ja lautailun opettaja Peuramaan hiihtokoulussa.

Rakastan luonnossa liikkumista vuodenaikojen mukaan; kävelyä, marjastusta, pyöräilyä, hiihtämistä ja laskettelemista. Harrastan myös jalkapalloa, kuntosalia ja tanssimista. Liikunta on tärkeä osa elämääni, sitä kautta saan sekä fyysistä että henkistä hyvinvointia.

Tykkään tutustua eri maiden kulttuureihin ja olenkin matkustellut paljon. Turistimatkojen lisäksi olen ollut töissä Kanadassa ja Saksassa, työharjoittelussa Australiassa ja opiskeluvaihdossa Tukholmassa.


Koulutus

Liikuntatieteiden maisteri

pääaine liikuntapedagogiikka

Jyväskylän yliopisto

2013-2018

Fysioterapeutti (AMK)

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Englanninkielinen linja

2007-2010

Ylioppilas

Eurajoen lukio

2003-2006

%d bloggaajaa tykkää tästä: